Hårspray

Hårspray er et styling produkt, som hjælper med at holde på frisuren. Det er en spray, som coater håret, men et tyndt lag stivelse. Det er perfekt til dage, hvor frisuren skal sidde lige i skabet. Hårspray kan både bruges til langt og kort hår samt af begge køn. Med  den rigtige hårspray behøver du ikke bekymre dig om, hvordan frisuren sidder efter ethvert lille vindpust.

Hårspray Tilbud

Her finder du et væld af lækre hårsprays til nedsatte priser. Denne kategori er til dig, som godt vil have lidt ekstra for pengene uden at gå på kompromis med kvaliteten. Herunder er nemlig stadig alle de gode brands, bare til en skarpere pris.

Hårspray med stærkt hold

Hårspray som giver et stærkt hold, så du ikke behøver bekymre dig så meget om vild og vejr. Med disse hårsprays har du mulighed for at sætte din frisure i god til, og stadig nå frem uden at håret har ændret form. Det er bl.a. meget velegnet til robust hår.

Hårspray med medium hold

Her finder du en lang række af forskellige hårsprays, som giver et medium hold. Det er meget velegnet til normalt hår i hverdagen eller tyndt har, hvis frisuren skal holde ekstra længe. Med et medium hold har man en fin balance mellem det meget kraftige og lette hold.

Hårspray med let hold

Rigtig mange benytter sig af hårspray med let hold, da man kan holde på håret uden at det bliver helt stift. Det bruges rigtig meget i hverdagen og af folk med alle hårtyper. Har man tyndt hår, anbefales det at bruge for mild hårspray for ikke at skade håret for meget.

Hårspray med glans

Rigtig mange hårsprays fås med glans, som giver en skinnende håroverflade. Graden af hvor meget glans der er i produktet varierer, men essensen er den samme i dem alle. Alt efter hvilken frisure og hvilket indtryk man går efter at give, kan glans være med til at give det ønskede look.

Hårspray med volumen

Det er rart at kunne holde håret på plads i forskellige situationer, men med mange hårsprays kan frisuren komme til at se slankere og mindre ud. Hvis man ønsker en puffet og lidt større frisure, kan du vælge at benytte spray, som giver ekstra volumen. Det er en smart og enkel måde at opnå et friskt og naturligt look.

Varmebeskyttende hårspray

På en varm sommerdag hvor frisuren skal holdes på plads, er varmebeskyttende hårspray det eneste rigtige valg. Det hjælper dig med at holde hovedbunden nedkølet, så du ikke sveder i samme grad, hvilket kan påvirke din frisure. Ikke nok med at man opretholder det flotte udseende – det føles også mere behageligt.

Farvebeskyttende hårspray

Har du farvet hår og vil have mere hold i frisuren, kan du med fordel vælge en farvebeskyttende hårspray. Den reducerer farvetabet, så du kan beholde de flotte kraftige farver i længere tid. Der er ingen grund til at gøre farverne i håret matte før tid, når der er en enkel løsning på problemet.

Hvilken hårspray skal jeg vælge?

Før du vælger en hårspray, skal du have besluttet, hvad du regner med at få ud af den pågældende hårspray. Har du et ønske om at din hårspray skal kunne stivne dit hår helt, eller går du efter en hårspray, som giver giver delvis stivelse og en flot glans? Derudover skal du tage stilling til, om din hårspray skal være med duft eller neutral.

Prisen på hårspray er i mange tilfælde en vigtig indikator for, hvor god kvalitet hårspray du får. Der findes hårspray i alle prisklasser, fra en væld af forskellige brands. Som sagt giver prisen ofte et fingerpeg på kvaliteten af hårsprayen, men du kan dog stadig let finde et fantastisk hårspray til en overkommelig pris.

Hårspray til kort hår

Med kort hår har du mulighed for at bruge enhver type hårspray. Den kraftfulde hårspray er ideel, hvis du har en oprejst frisure som stritter en smule. Den kraftfulde hårspray kan også bruges som supplement, hvis du bruger hårvoks, og ønsker yderligere holdbarhed. Har du kort hår og derimod vælger at lægge dit hår ned, kan en mindre kraftig hårspray passe godt. Du kan bruge den milde hårspray til at give en lækker glans samt holde på de små løse hår.

Hårspray til langt hår

Til langt hængende hår er kraftigt hårspray som regel ikke løsningen. Derimod er mild hårspray med glans altid en sikker vinder. På den måde giver du dit hår en lækker shine effekt, som får håret til at fremstå naturlig smuk. Vær dog opmærksom på ikke at bruge for meget hårspray til langt hår, da det kan give en unaturlig effekt.

Har du langt hår, og vælger at sætte det op med fyldige krøller eller en anden festlig frisure, er kraftig hårspray godt givet ud. På den måde går håret ikke så let op, og chancen for at frisure sidder i lang tid, er væsentlig større med den kraftige hårspray.

Gode råd til brug af hårspray

  • Pas på med at anvende store mængder hårspray i lange perioder, da det er usundt for håret. For meget hårspray kan skade håret og udtørre det. Det vil resultere i at håret ser slidt ud.

  • Er du fast forbruger af hårspray, kan du med fordel bruge hårolie. Hårolie er med til at fugte håret, som gør at du både kan forebygge evt. tørt hår ved brug at for meget hårspray, men er også godt, hvis håret allerede er tørt.

  • Når dit hårspray skal anvendes, anbefaler vi at du holder godt afstand til håret. En tommelfingerregel til afstand ved anvendelse af hårspray er at holde den 10-15 cm væk fra håret. På den måde spredes det bedst ud i håret, og du oplever ikke pletter med ekstra meget hårspray.

  • Sætter du dit hår, en dag før du viser det frem, er hårspray et ‘must have’. Du vil opleve at din frisure sidder væsentlig bedre efter en nats søvn, hvis du benytter hårspray kontra ikke at have brugt det. Hvis du vil bevare frisuren gennem natten, kan en kraftig hårspray anbefales, da det giver bedre resultater dagen efter ift. den milde hårspray.