Selvbruner

Det kan for mange være svært at vedligeholde den lækre sommer kulør hele året rundt. I vinterhalvåret er det let at benytte sig af selvbruner, for at holde den flotte farve sommerkulør, men kan til tider også være nødvendigt i sommerhalvåret. I den rigtige mængde giver selvbruner en naturlig eksotisk glød, hvortil du ofte finder forskellige selvbrunere med lækker duft. Selvbruner er et sundt alternativ til solarie, da nye hudceller hele tiden opbygges, hvilket gør at selvbruner ikke skader huden, hvorimod solarie kan have fatale konsekvenser for hudens sundhed.

Bedste selvbruner

Selvbruner findes i mange forskellige former alt efter præference. Selvbruner findes bl.a. i form at spray, creme, mousse eller servietter. De mest almindelige typer af selvbruner er creme og spreay, som let og hurtigt kan anvendes. Selvbruner creme er let er fordele ligeligt på kroppen eller i ansigtet, som er en vigtig del, for at kunne bevare det naturlige look. Er du på udkig efter den bedste selvbruner til dit behov, anbefaler vi at kigge på en masse forskellige produkter, og finder ud af, hvilke egenskaber de har. Det er altid en god ide at have styr på, hvilke egenskaber du søger i en selvbruner, før du begynder at lede. På den måde kan du hurtigere finde frem til den bedste selvbruner til dig.

Hvordan anvender jeg selvbruner?

Hvis vi tager udgangspunkt i selvbruner creme, smøres det selvfølgelig på huden, men det er ikke altid nok, blot at smøre det på. Man skal forberede huden, før man benytter selvbruner, for at få det bedste resultat. Dette gøres bl.a. ved at fjerne dødt hud inden brug. Selvbruner på nedslidt hud, kan give misfarve. Den døde hud kan eksempelvis fjernes ved at skrubbe huden godt i badet. Derudover skal huden være fugtig, for bedst muligt at kunne tage imod selvbruneren. Dette kan bl.a. gøres med forskellige hudpleje creme.

Tips til brug af selvbruner

Brug af selvbruner handsker

Hvis du bruger hænderne til at smøre selvbruner ud på kroppen, farves dine håndflader, som let afslører din brug af selvbruner. Derfor kan du med fordel bruge handsker, når du smører selvbruner på kroppen.

Selvbruner til ansigt

Skal du anvende selvbruner i ansigtet, kan det være svært at fordele det rigtigt med handsker, da der i ansigtet skal tages hensyn til mange små detaljer. Derfor kan du med fordel benytte pensler eller spray, som er specielt designet til selvbruner.

Hvordan fordeler jeg selvbruneren ordentlig?

Et af de vigtigste ting, når du anvender selvbruner, er en jævn fordeling. Fordeles din selvbruner ikke nok, får du mere kulør nogen steder end andre. Hvis selvbruneren ikke fordeles ordentlig, er det ofte bedre at lade være. Derfor er det vigtigt at du tager dig god tid, når du skal anvende selvbruner.

Hvordan fjerner man selvbruner?

Hvis du fortryder efter brug af selvbruner, skal du hurtigst muligt fjerne det, ved hjælp af en tan remover. Ved det fleste selvbrunere har du 3-4 timer til at fjerne selvbruneren, hvis du skulle gå hen og fortryde.

Vask hænderne efter brug af selvbruner

Hvis du ikke benytter handsker til fordeling at selvbruner, er det vigtigt at du vasker hænderne grundigt efter brug. Ved vaskning af dine hænder, skal ikke hund vaske håndfladerne, men også huske at fjerne farven mellem fingrene. Hvide håndflader og selvbruner mellem fingrene har aldrig klædt nogen.