Klunke Voks By Dick Johnson 50 ml

kr.99,00

Hvem vil ikke gerne have Danmarks blødeste løg? Klunke voks er et rent naturprodukt af 100 % sheasmør, som ikke indeholder parfume eller parabener. Den bruges efter barbering og under sport, samtidig med at den modvirker gener fra stramme skridtbeskyttere og cykelshorts. Klunke voks er et produkt for rigtige mænd. Dette produkt efterlader dine løg silkebløde. Det er lavet at vitaminrig sheatræsfedt, og er designet specielt til den sensitive og følsomme hud omkring klunkerne. Reducerer kløe og skæl og forstærker huden. Nu kan du glemme svedige, kløende og lugtende klunker.

Hvad er klunke voks?

Klunke voks af Dick Johnson er en blødgørende creme, som hjælper ved intimområdet hos en mand. Det er med til at sørge for du ikke får irritation, og kløe i løbet af dagen. Det er også med til at fjerne røde knopper og den stikkende fornemmelse lige efter en intimbarbering.

Hvorfor klør testikler?

Testikler klør typisk hvis man er smittet eller døjer med svamp eller et udslæt. Korrekt hygiejne, brug af rent undertøj og hold området tørt kan hjælpe med at forhindre disse irritationer. Hvis kløen fortsætter, kan det være bedst at gå til lægen for at få en korrekt diagnose og behandling

Hvordan bruger jeg klunkevoks?

Klunkevoks skal gnides godt ind i skidtet om morgenen, og om aftenen, på den måde vil du med sikkerhed få mindre kløe og irritation i løbet af dagen. Det er med til at holde dine nosser meget beroligende i løbet af dage, og gør du ikke skal klø dem ofte. Det er tit efter intimbarbering vi vil anbefale du benytter dig af klunke voks, da det er her, den har den største indvirkning.

Produktet kan også bruges andre steder på kroppen

Det er ikke kun i den nedre region, man kan benytte sig af klunke voks, det er også på ens brystvorter, mellemkødet eller mellem ballerne, hvis man cykler eller løber. Derved kan det også bruges til at reducere sved i bestemte områder, ved påføring. Dermed kan man bentte voksen hvis man ikke ønsker at svede på visse tidspunkter.