Hårolie

Hårolie er den perfekte måde at pifte lidt ekstra liv ind i håret. Hårolie kan både hjælpe med at blødgøre og givet håret er sundt og naturligt look. Det skyldes at hårolie tilfører næring og fugt, som giver håret de nødvendige ting til at kunne klare sig. Hårolie bruges meget til at få en sundt hår, men er ikke mindst med til at forbedre det visuelle.

Hvilken hårolie er bedst?

Det er ligesom ved tørshampoo meget svært at nævne nr. 1 hårolie på markedet, da der er mange forskellige præferencer inden for hårolie. Der er bl.a. stor forskel på hvor tørt dit hår er, og hvor meget hårolien må fedte håret. Det afhænger af hvornår på døgnet du vælger at benytte hårolien. På trods af det er svært at udvælge den bedste hårolie, har vi fundet vores bud på den bedste hårolie på markedet. Herunder kan du læse meget mere om vores valg samt finde andre hårolie, som passer perfekt til netop ti hår.

Hvor meget hårolie skal jeg bruge?

Der er en hårfin balance, når det kommer til, hvor meget hårolie man skal bruge. For meget hårolie kan let få håret til at se fedtet ud. Derfor anbefaler vi at du starter med “for lidt”. det er altid lettere til tilføre mere hårolie end at fjerne det igen. Vær derfor forsigtig og start med et par dråber af den valgte hårolie. Et par dråber kan virke af meget lidt, men der skal mindre hårolie til, end man kunne tro. Den visuelle effekt er utrolig stærk i hårolie, så start altid forsigtigt ud.

Hvornår skal jeg benytte hårolie?

Rækkefølgen du anvender dit hårolie, kommer an på hvilket formål det skal have. Før du bruger hårolie, skal du vælge om det er for at give en skinnende og naturligt look, eller om det er for at give en plejende effekt. Hvis du vil bruge hårolie for det visuelle, skal det benyttes når dit hår er tørt. På den måde ligger hårolien sig som et tyndt lag rundt om håret, og giver den skinnende overflade. Der kan du med fordel putte et par dråber hårolie på spidserne, hvor du efterfølgende lader hænderne stryge hen over håret. Bruger du derimod hårolie for at pleje håret, skal du benytte det imens håret er vådt. På den måde får hårolien mulighed for at sive ind i håret, og dermed tilføre den gavnende næring.

Hvilken hårolie skal jeg vælge?

Som nævnt tidligere findes der mange forskellige hårolier til forskellige formål og hårtyper. Når du skal vælge den bedste olie til dig, er det vigtigt at tage hensyn til din hårtype. Om dit hår er krøllet, fladt eller måske fint. Derudover skal du tage stilling til, hvilket formål hårolien skal have. Skal hårolien udelukkende fugte håret, eller må den også gerne give et silkeblødt look. Ting som disse samt mange andre, er noget du bør tage stilling til, når du vælger en hårolie.